Real Time Analytics

Livet På En Kant

Personlighetsstörningstestet-jag måste göra ett eget.

Publicerad 2011-08-30 22:10:16 i Vanlig vardag,

Ni minns kanske mitt personlighetsstörningstest som jag gjorde. Där stod det att jag var paranoid, narcissisk och några saker till. Har förträngt det. Senil vet vi ju också sedan i morse, men körkort+bankkort är återfunnet, för andra gången den här veckan nu då. Om ni inte visste det sedan innan är senil inte en personlighetsstörning utan en annan störning. Människan har många störningar.

Nu till mitt dilemma här. Det stod att jag inte var avoidant, men jag har funderat lite över det idag och jag tror att jag är det. Alltså idag har jag för att undvika en person gått genom en lerig hage, försökt att vara osynlig i min neonrosa tröja. För er som är färgblinda kan jag tala om att neonrosa syns mot grön bagrund. Även vintertid kan det vara dumt att försöka gömma sig i neonrosa. Nu kanske det här är onödig information då ni ändå inte kan se färgerna. Tillbaka till mitt dilemma. Efter att ha gått genom den leriga hagen kom jag fram till hagen enbart för att konstatera att jag ändå var tvungen att passera för att kunna få tag på vattenslangen.

Alltså. Jag undrar var jag ska vända mig för att reklamera det internetbaserade gratis personlighetsstörningstestet? Är det ARN? Det var ju inte svenskt det här testet. Kanske ska jag anmäla Google Translate till ARN. Jag var ju tvungen att använda det för att kunna genomföra testet. Jag vet inte om jag blivit korkad eller så. Stupid fanns inte med, men å andra sidan fanns ju inte frågan: Did you use Google Translate to complete this test? (Den hade jag klarat utan översättning) Nej, snart går det ju inte att lita på någon eller något. Jag tror jag ska ta och göra ett eget test. Då kommer stupid att finnas med som ett alternativ till personlighetsstörning och en massa andra viktiga personlighetsstörningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela