Real Time Analytics

Livet På En Kant

Åka Mustang och filmtajm

Publicerad 2011-08-17 19:19:38 i Vanlig vardag,

Imorgon ska jag åka brumbrum bil och det kommer bli asakul. Han som äger bilen är galet rolig och jag höll på att skratta ihjäl mig förra gången jag träffade honom. Nu hoppas jag bara att jag hinner allt jag tänkt göra innan det är dags för avfärd. Jag är orolig att tiden inte kommer att räcka till. Dessutom har jag hunden, men jag får knåpa ihop dagen så att det funkar helt enkelt. Det är mycket jag måste hinna göra.

Nu ska jag gå till affären och köpa glass för det bara måste jag ha. Klockan 21 börjar det nämligen en superrolig film som jag iofs redan sett två gånger, men jag bara måste se den. Den är så galet rolig. Familj på väg heter den och den är med Robin Williams. Hans familj ska semestra och allt blir såklart helt galet(han ljuger dessutom lite för sin fru). Glass är ett måste till film.

Imorse hade jag värsta träningsvärken i benen och det ska bli skönt att vara ledig imorgon. På lördag gör jag ett nytt försök att få till en "date" med en människa som ska pröva Norton. Jag har ju lovat att berätta om galningen som var där i måndags. Hon var fan inte riktigt klok alltså. Det var hon som pratade om att göda hästen, alltså göda, seriöst. Satsar hon på att han ska ligga som julskinka på tallriken eller? Jag tror inte att häst och griskött ser likadant ut direkt. Nu kör jag på ett säkrare kort, via någon jag känner.

(Blden har jag stulit och det är inte riktigt så här bilen ser ut förutom färgen då.)

Vi ska glida inne i Sthlm och tyvärr sägs det att det ska bli regn, men det får väl gå ändå då. Lär ju bli fler tillfällen senare om inte annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela