Real Time Analytics

Livet På En Kant

Precis som mina vanliga rutiner

Publicerad 2011-04-12 22:02:13 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är jag hemma från stallet. Idag blev det ridning av farbror Norton. Han kändes rätt ok. Jag blir lite irriterad på mig själv för jag tar liksom inte i riktigt när jag rider mina egna hästar utan blir lite mesig ibland och låter dem göra vissa saker som jag egentligen inte tillåter. Jaja, jag fick ändå Norton hyfsat lösgjord och han jobbade bra med överlinjen i slutet. Jag är nöjd med ddagens ridtur. Norton är verkligen en klippa att rida. Något jag upplevde idag var att han gärna ville springa iväg från mig, men det var inte så störande ändå. Vi var ganska många på ridbanan och det blev faktiskt lite trångt.

Jag tänkte bara tala om, eftersom jag får lite klagomål, att jag precis har traderat en ridhjälm. Om jag kommer att använda den när jag rider Norton hemma eller inte. Det återstår att se. Personligen tror jag på det sistnämnda, men nu  när möss-sässongen är över måste jag nog hitta mig en fin keps att rida i. Det blev lite kyligt om huvudet idag. Jag har också traderat ett par benlindor. Nu behöver jag kanske ett matchande schabrak, men det får jag ta och leta senare.

Faktum är att jag är riktigt trött ikväll och jag ska nog ta och lägga mig. Jag vet att det var något jag hade tänkt skriva om här, men jag kommer inte på det just nu. Imorgon ska det bli väldigt skönt att vara ledig. Jag ska försöka lägga upp min lediga tid nu så jag kan få vara riktigt ledig en dag också och inte känna att jag ligger efter med saker hela tiden. Det blir lite som en ond cirkel och ett litet stressmoment.

Ni tycker nog att jag är lite nördig som är i stallet typ varje dag och det är jag nog också, men jag är faktiskt nöjd med det. Nu börjar det bli roligt igen och hästarna får faktiskt mer omvårdnad än de fått på väldigt länge. Det är lättare att bara ha två än tre. Imorgon ska jag ta ut och rida på Ante. Jag smörjde in benen som fortfarande var lite svullna med arnikaliniment och det borde hjälpa till lite extra. I söndags hade jag på kylbalsam, men det är försent att han på det nu.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-04-12 22:09:45

och mer klagomål kommer det bli... =P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela