Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tragiskt!

Publicerad 2011-04-05 15:39:12 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Hur jag nu ska överleva detta är oklart? Fattar inte hur man kan göra så här mot mig. Det här beslutet kommer att leda till min undergång känns det som just nu. Helt seriöst förstår jag inte hur de kan behandla en människa på det här sättet så många upprepade gånger. Det är ju inte första gången det händer.

Allt började för kanske, jag vet inte riktigt, men säg två år sedan. Sedan har jag målmedvetet försökt uppnå min del av avtalet. Jag betalar till och med för det här och de får mina pengar. Det känns uppenbarligen som att de är dem som borde upprätthålla sin del av avtalet och inte jag med tanke på att jag betalar. Tragiskt nog är det så här det svenska samhället fungerar idag. Den lilla individen har ingenting att sätta upp mot högre makt. Tro mig, jag har stått här förut, men då var det en annan instans. Den som det är den här gången är det näst intill omöjligt att vinna mot. Tyvärr är det så att det enda som finns för mig i det här läget är att hålla upp vit flagg och känna mig besegrad.

Ja, ni fattar väl att det handlar om House. Tisdagar=Housekvällar! Jag hoppas ni inte trodde något annat nu. Jag borde fan kräva ersättning för visning av sport från TV4.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela