Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tack och lov att den här dagen börjar lida mot sitt slut nu

Publicerad 2011-04-25 20:06:43 i Vanlig vardag,

Den här dagen har inte varit den bästa ur flera perspektiv. I morse när jag öppnar min facebook ser jag att en häst i stallet är allvarligt sjuk. Så otroligt tråkigt. Lite senare blir jag typ indragen i något som delvis är en lögn och jag har del i det, ja, inte lögnen då, men av själva händelsen. Nu var det inte bara lögnaren som var lite ful i det här utan en till person och jag kände att jag blev lite skyldig jag också fast jag inte gjort annat än att för typ en millisekund vara varakorkad.

Nu såhär på kvällskvisten har hästen blivit något bättre, men är fortfarande kvar på Ultuna och jag har kommit på att jag inte gjort något fel i den andra historien. Just nu är jag helt slut speciellt eftersom jag idag inte skulle vara lat och gick från jobbet till stallet. Det tog 45 minuter. Helt galet! Jag har för tusan gått hela, hela dagen idag varför då också gå extra efteråt. Nåväl, jag kanske får leva 45 minuter längre av den motionen. Det känns i kroppen också. Jag har ont i rumpan, baksidan av låren och fötterna.

Jag fick skjuts tillbaka från stallet och då slapp jag en del promenad iaf. Numer tycker jag inte att det är så jobbigt att gå så mycket. Det är bara det att jag gått så himla mycket innan under dagen. Tidigare tyckte jag att det kändes jobbigt att gå hela tiden. Alltså man blir fruktansvärt lat av att ha bil. Det har varit lite bra för mig att vara utan ett tag. Man omvärderar promenadsträckor. De blir kortare liksom. Ett annat perspektiv får man. Springa är inte min grej och det kommer ni nog inte få se mig göra, men jag går väldigt gärna.

Nu ska jag softa en stund och sedan skriva ett mer underhållande inlägg. Om vad vet jag inte än. Det återstår att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela