Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sängen nu - jobb imorgon

Publicerad 2011-04-25 21:43:44 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Om jag ska orka jobba imorgon måste jag nog tänka på sängen nu. Ibland tror jag att sängen kan föra över tankar till min hjärna om att den längtar efter mig. Åtminstone känns det så ibland på kvällen.

Faktiskt är det så att jag börjar tycka mer och mer om det här jobbet. Det är ganska behagligt och inte så stressigt. Det finns dessutom en tjänst ledig. Jag kanske skulle ta den ändå. Egentligen vet jag inte om det är något jag vill göra. Dessutom finns det några saker som skulle kunna göras lite annorlunda och till det bättre. Jag tror inte att det skulle vara någon höjdare bland mina kollegor, men av ägaren till stället skulle det nog vara det. Jag började lite idag och ska nog smygfortsätta imorgon. Det måste vara lite mer jag om jag ska vara där. Jag tror att jag ska dra in de andra lite på mitt spår här allt eftersom. Börjar man på ett ställe är det lätt att fortsätta på nästa. Det är när man aldrig gör det där lilla extra som man blir blind i sitt eget, eller hemmablind om ni vill kalla det för det. Jag vill ha rent, riktigt städat, fint och fräscht, men det gäller nog tyvärr inte i mitt eget hem. Vänta ska jag fråga mina hemmaspöken......nej, de håller med. De fyra påståendena gäller inte i hemmet just nu. Tyvärr, men jag skyller på att jag har fullt upp på annat håll hela dagarna. Om inte annat känns det som en bra ursäkt.

Jag har hittat en medryttare som ska komma och prova i veckan och det verkar verkligen passa in. Jag hoppas det för det skulle vara skönt med lite avlastning. Det behöver jag. Jag måste också försöka få in tid i mitt schema för att söka det där extrajobbet ni vet, det på helgerna som jag pratade om tidigare. Det borde gå. Jag ser att jag har lite ledigt helgkvällar i mitt schema. Det är ju dessutom ett jobb som jag verkligen tycker om. Ni kanske tycker jag är knäpp, men just nu ser jag som ingen anledning att inte jobba. Jag gör ju ändå inget annat om jag inte jobbar och då anser jag att jag lika gärna kan jobba. Helt logiskt i min värld.

Det märks för övrigt att påskhelgen är slut då besökarantalet ökat markant idag jämfört med tidigare i helgen. Jag blir alltid lite besviken när jag har lite lite besökare. Jag är ju en inbiten tävlingsmänniska och vill ha mer och mer och vara bättre och bättre. Grejen är den att jag har kommit på att jag bara vill att mina "närmaste" vänner läser och inga för mig okända människor och då blir det ju färre besökare. Så enkelt är det. Huvudsaken är att gruppen jag vill läser eller egentligen inte det heller. Jag vet inte om jag skriver för er eller för mig. Sak samma. Jag skriver för mig själv och ni läser för eran egen skull eller för undehållningsvärdet. Nej, förresten, inget spelar någon roll. Imorgon är en ny dag och vi kan alla göra det till en toppendag om vi vill. Det är bara hur vi ser på saken som avgör och det är vi själva som skapar innehållet i våra egna liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela