Real Time Analytics

Livet På En Kant

Sängen är välkommen även i natt

Publicerad 2011-04-11 22:10:48 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är jag hemma från stallet. Idag blev det mest pratande gjort. Ante var fortfarande svullen i sina ben och Norton hade lite ont i ryggen. Norton vet jag blir bättre om jag rider, men ärligt talat var jag helt slut idag. Jag har till och med tagit en liten powernap på eftermiddagen innan stallet.

Imorgon blir det garanterat ridning av Norton och förhoppningsvis är Ante bättre igen. Igår innan jag tog in dem körde de världens race i hagen, eller egentligen bara Ante, Norton försökte mest hålla sig undan. Kan tänka mig att någon av gångerna när Ante hoppade rakt upp och vände åt andra hållet i luften att det var någon av dem som är orsaken till svullnaden. Han kanske helt enkelt måste bli riden lite mer. Svårt att veta balansen på hur mycket han ska göra. Så fort han blivit riden lite är han helt slut mentalt och bara hänger i stallet så mer ridturer kunde vara ett alternativ. Dessutom verkar han vara inne i en period när det verkligen går framåt med ridningen.

Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon har jag en liten sovmorgon och den har jag faktiskt gjort mig förtjänt av den här gången.

Åtgärder för alla misstagen idag har jag också vidtagit för att inte hamna i en till sådan här skitmood. Livet suger ju liksom. Imorgon har jag bestämt ska vara en bra dag och jag ska vara trevlig och glad. Bristen på en person som är postitiv kanske har varit bidragande orsak, men vad vet jag liksom. Mooden imorgon har jag inte döpt än, men jag ska komma på ett passande namn. Något positivt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela