Real Time Analytics

Livet På En Kant

Powernap!

Publicerad 2011-04-07 18:14:59 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag tagit en superpowernap i soffan en timme och det var riktigt skönt. Nu ska jag fundera över vad jag ska göra resten av kvällen. Det blev stalledigt även om jag var sugen på att åka dit, men jag får härda ut till imorgon helt enkelt.

Det enda jag vet att jag måste göra är att gå upp till affären och köpa något att äta till lunch imorgon. Egentligen skulle jag kunna göra det på den andra affären för där hyr de ut filmer, men jag vågar inte sätta fast hunden utanför för då kanske någon stjäl honom. Det vill jag ju verkligen inte. Stora skräcken liksom. Vem ska då grusa ner min säng och ligga som en katt på sängen när jag kommer från duschen?

Nu ska jag softa lite till innan jag kommer på att jag softa och funderat för länge och inser att jag måste skynda mig till affären innan den stänger. Dvs jag kommer inte att göra något. Jag känner mig själv. Däremot skulle jag kunna bjuda hem något sällskap. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela