Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu mot nästa ställe

Publicerad 2011-04-16 18:03:14 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är jag färdig med min första och andra sak för dagen. Stallet var den andra och den första var att fixa terassen i den gamla lägenheten. Usch vilken människa som flyttat in där. Hon lär nog få en knock av livet snart. Så dryg kan man bara inte vara ostraffat. Förr eller senare kommer det att komma till henne.

Nu ska jag vidare på middag och jag är grymt sugen på alkohol. Jag vet, det låter tragiskt, men i det här vädret är det verkligen gott med alkohol. Jag har en flaska vin och två Bacardi breezer. Göttigött!!! Vinet lockar ju mer. Jag tycker verkligen om gott vitt vin. Jag föredrar nog vitt framför rött, men ett gott vin oavsett är alltid gott. Jag tycker inte om billiga viner. Usch, det smakar oftast skit.

Idag är det lite special på menyn och det ska bli roligt att prova att äta den maten. Jag tycker verkligen om mat, god mat. Det är nog därför jag inte ser ut som Twiggy, men det är ok. Huvudsaken är att man är nöjd och lycklig med sig själv och sitt liv.

Ofta känns det som att jag aldrig gör något, men när jag tänker efter känns det som att det inte riktigt är så heller. Det är nog sällan jag bara sitter liksom. Det är nog fredagarna då jag ofta har hunden, men det är ok. Hunden är, om man jämför med de flesta, ett alldeles ypperligt fredagssällskap.

Nej, nu är det duschen som gäller för jag är äckligt groteskt smutsig, men jag tror tyvärr att jag luktar bättre än jag gjorde igår när jag duschade, om ni  är intresserade av att veta sådant. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela