Real Time Analytics

Livet På En Kant

Morgonstund...

Publicerad 2011-04-25 05:55:23 i Vanlig vardag,

Nu är jag uppe och alldeles strax på väg till jobbet. Jag måste gå lite tidigare idag så jag hinner köpa nytt busskort om det gått ut. Jag tror att det gällde idag också, men jag är inte helt säker. Nu på morgonen har jag dessutom hunnit baka bröd. Visst är jag sjuk! Nu förhöll det sig så att jag fick välja mellan att inte ha något att äta till rasten vi har halvt tio eller att ställa mig och baka och om jag inte skulle ha något att äta då skulle jag nog seriöst svält ihjäl.

I eftermiddag ska jag ut till stallet sen och det är en sån här dum dag för det går ingen buss. Egentligen kanske jag ska ta den fina grusvägen de gjort längs med skogskanten till stallet.  Det tar tydligen bara ca 40 minuter att gå den vägen och då kanske jag kan få se havsörnen. Ja, alltså det finns ju en havsörn där någonstans. Jag tror att den bor åt andra hållet egentligen, men jag är inte helt säker.

Det som är så härligt på sommaren är när fåglarna kvittrar ute på morgonen. Här finns det någon fågel som låter som fiskmås också så det känns som att bo vid havet när man kliver upp. Det kanske är fiskmås, jag vet inte riktigt jag har inte sett någon. Nej, nu måste jag nog ta och gå iväg. Jag kanske gör en liten uppdatering under dagen också om jag har tråkigt. Vädret ska vara kanon idag och ännu lite varmare än igår. Det är så sjukt skönt alltså. Jag ska försöka hitta laddaren så jag kan ta lite bilder och sedan också laddaren så ni kan få någon film på hästarna. Jag har en film när jag och Norton tävlar 130 och 140 som jag tänkte lägga upp, men jag måste ha ett videoredigeringsprogram och jag vet inte var skivorna är någonstans. Ska se någon dag sedan om jag kan hitta dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela