Real Time Analytics

Livet På En Kant

Läge på mitt liv=Stand by

Publicerad 2011-04-13 09:13:19 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag ska det bli skönt att vara ledig. Det är bara att passa på när tillfälle erbjuds. Precis som jag skrev igår har jag fått tillräckligt med arbete den här månaden ändå. Just nu ser det bara ut att vara de här dagarna jag kan vara ledig, även om jag inte skulle säga nej om någon frågar för det är sån jag är.

Dagen till ära ska jag fylla i ett papper som jag skulle gjort för ett tag sedan. Jag har skrivit om det flera gånger, men jag är ju jag så jag har inte kommit till skott med det än. Sedan ska jag också plocka ur bilen för den ska väck. Det finns liksom ingen plats för en ny bil om det står en gammal på den nyas plats. Det säger sig själv. Lite som garderober och feng shui. Om det är fullt av gamla kläder som tar upp garderoben finns det ingen plats för nya kläder.

Sedan ska jag till stallet. Jag hade tänkt putsa iordning mina träns och grejer. Inte för att de är så skitiga egentligen för jag putsar dem, nästan, varje dag, utan helt enkelt för att vissa grejer använder jag så sällan och jag vill att de är rena också. Ante och Norton ska ridas. Jag tänkte att Norton ska få gå ut på tur idag eftersom jag red på ridbanan igår. Ante blir nog ridbanan av säkerhetesskäl eftersom jag inte litar på honom och han knappt har varit ut på tur förut. Det är ju dumt att ta en utetur då när han har vilat i några dagar pga benen. Det är nog så jag tänkt lägga upp dag ett av min ledighet.

Jag har ju både fredag och lördag planerad hela dagen nu så det är bara imorgon jag måste planera in vad jag ska göra och jag tror bestämt att en tur till tvättstugan behövs. Det är skönt att känna att man ändå hinner med resten av livet. Hästarna tar så sjukt mycket tid även fast jag bara har två att fixa med varje dag nu. Förhoppningsvis kommer det att ske en liten omstrukturering på hästplanet snart. Det hoppas jag, men jag kan inte påverka när tyvärr och jag vet än inte hur heller. Jag har en känsla av att när när har kommit vet jag även hur. Det lät lite skumt det där sista, men det är tyvärr allt jag kan säga. Det har i alla fall med det som jag fortfarande väntar på att göra. Ni vet, det där som jag skrev om i höstas. Vänta är verkligen jobbigt. Det känns som att annat i mitt liv bara har blivit ställt på "Stand by", men det får vara så ett tag till. Vi får bara hoppas att det verkligen är värt allt Stand by och väntande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela