Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ett sätt att bli glad

Publicerad 2011-04-24 20:07:08 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Idag har jag ägnat en del av min tid till något som jag tycker om. Självklart har jag varit i stallet också och där satt jag och gassade i solen mot stallväggen. Det var nästintill gudomligt faktiskt. Vilken dag!

Innan jag gjorde det ägnade jag en liten stund åt ett nöje - att titta på bostäder till salu. Att titta på bostäder på nätet innebär att man måste göra olika sökningar. Man måste bla göra en som är rimlig dvs att rimlighet till att köpa finns, en på högsta pris, en annan på högst yta, renoveringsbehov osv osv. Jag tänkte att jag skulle visa några av de som jag redan tittat på och några som jag ska titta på nu.

En av mina favoriter är helt klart den här tvåan i Vasastan Vegagatan 15. Det är så jäkla läckert med ett eget gårdshus liksom, eller ja, det verkar ju delas med en annan, men lägenheten är helt klart unik. Avgiften är bara 790 kr dessutom. Köket och sovloftet kändes väl lite sådär inte så snyggt, men men det är ju bara detaljer.

Den här är också en favorit, men bara för att det inte är någon avgift. Karlbergsvägen 14 Jag tycker om det ljuslaserade golvet också, men fattar inte riktigt lösningen med kökbordet, vafan, bredivd sängen liksom. Någon annan lösning måste de ju ha kunnat komma på. Nej, det går bara inte.

Den här lägenheten på Sigtunagatan 5 är nog min riktiga favorit faktiskt. Den är ju nästintill perfekt. Där skulle jag lätt kunna bo. Finns nog inget att anmärka på ens.

Sedan hittade jag det här "renoveringsobjektet" på 162 kvm på Vanadisvägen 23. Helt galet Stockholmspris på 8,5 miljon. Lägenheten ser ju ut som crap, men snacka om potential. Jag fattar bara inte vem som har lägenheten innan och låter den förfalla så. Den är verkligen i risigt skick, men jag älskar den typen av lägenheter med högt i tak, spegeldörrar, kakelugnar och allt vad det nu kan finnas.

Under kategorin helt galet hittade jag också den här lägenheten på Strandvägen 33 på hela 302 kvm. Jag tycker att det ser lite ut som djävulen bor i lägenheten bara med alla mörka stolar på första bilden. Helt galet iaf 24 miljoner för en lägenhet.

Den här då 1 r o k på 423 kvm!!!! Haha, ja, vad ska man säga? Cool var den iaf. Helt klart unik om man vill bo annorlunda. Odengatan 78

Sedan den här välstylade lägenheten som verkar vara för någon hollywoodstjärna med egen hiss i lägenheten mellan de två våningsplanen på Döbelnsgatan 85.

Det här har varit min underhållning idag. Inte för att jag har för avsikt att köpa något. Ingen av dem var inom min prisklass, men det är roligt att kolla. Överlag tycker jag att folk har fult inrett, men sedan vet jag inte heller om de har fixat för att fotografera eller om de verkligen bor så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela