Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det har gått utför - jag har seriöst STULIT idag - hjälp!!!

Publicerad 2011-04-23 18:00:44 i Vanlig vardag,

Ja, alltså jag vet inte vad som har hänt. Är mitt liv inte spännande? Hur långt ska jag sjunka? Hade jag inte blivit en bättre människa?

Idag har jag jobbat, precis som jag skrev igår. Solen har gassat hela dagen och det har varit väldigt skönt. Vi satt ute och åt lunch i solen. Det var jätteskönt. Sedan åkte jag vidare till stallet. Jag fick skjuts av mina superstallkompisar och lyckades tajma in skjuts tillbaka hem också, ja, eller det är här stölden kommer in. Jag fick skjuts tillbaka till stationen innan min och jag missade ett tåg med en minut så jag kom på att jag skulle gå in och köpa kaffe medans jag väntade för det ansåg jag att jag var värd idag.

När jag kommer in och kollar på kaffemaskinen kommer jag på att jag nog vill ha en bulle till kaffet också. Sagt och gjort går jag bort och betalar för en latte och kaffe. Jag är en sådan här lydig person så jag betalar för min latte eftersom den är dyrare. Jag ljuger liksom inte vilket jag egentligen har kommit på är möjligt. När jag går tillbaka till kaffemaskinen kommer jag på att toscabullarna såg fan goda ut, eller rättare sagt, jag vet att de är goda. Grejen är den att det står att man köper kaffe och kanelbulle, kanelbulle alltså. Helt plötsligt känner jag hur jävla sjukt sugen jag blir på den där toscabullen istället. Ni vet så där sjukligt sugen. Jag inser att jag bara måste ta en toscabulle, men det ingår inte. Jag vänder mig diskret om som en snattare och kollar om biträdet ser mig. Han har andra kunder. Tittar på bullen jag tänker ta igen. Biträdet igen. Kaffet är färdigt och han har fortfarande kunder.

Jag kollar några gånger "diskret" och tar sedan en servett och tar bulljäveln med för jag tror nämligen att biträdet ska se att jag tagit en jävla toscabulle istället för en kanelbulle på tio meters avstånd. Lite skäms jag också för det är ju fel. Jag är ett tragiskt muppo. Det är väl för fan bara och ta en bulljävel och se dum ut om dem säger något. Ofta att inte andra gör likadant. Som om biträdet skulle bry sig mycket. Toscabullen kostar en krona mer än kanelbullen. Jaja, jag har iaf stulit på mitt sätt. Jag tror dessutom att han såg mig för bullarna ligger inte direkt bredvid varandra heller, men vafan, jag skyndade mig ut och han sprang inte direkt efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela