Real Time Analytics

Livet På En Kant

Någon form av magsjuka

Publicerad 2010-12-29 22:01:01 i Vanlig vardag,

Igår och idag har jag varit hemma från mitt jobb. I måndags blev jag nämligen magsjuk under dagen på jobbet. Det gick väl någon väg att jobba, men min resa hem är ca 1,5 timme med buss och det var måttligt roande kan jag säga. Nåväl, inte kul att läsa om det kan jag tänka mig, vi fortsätter med något annat. Jag är på bättringsvägen nu iallafall.

Idag har jag varit hemma som jag precis berättade. Jag har naturligtvis varit och fixat mat, vatten och mockat åt hästarna, men någon ridning har det inte varit tal om. Kanske att jag vågar mig upp imorgon om jag känner mig bättre.

Hunden blev glad av att få vara i stallet som vanligt och tyckte bara att allt var en lek. Det går inte en dag utan att jag önskar att jag vore lite mer som honom. Alltid glad och alltid redo. Han är också så himla smart och fattar allting på en gång.

Imorgon har jag förhoppningsvis lite roligare saker att skriva om. Jag kan också försöka få till en liten presentation av oss allihop. Jag, hund och hästar.

Kommentarer

Postat av: Chris

Publicerad 2010-12-29 22:13:07

Grattis till ditt 2011!

Ska bli intressant å roligt följa din blogg :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela